2013. augusztus 9., péntek

INFORMÁCIÓ & KÉRÉS

Drága olvasóim!

Első körben némi információval szeretnék szolgálni. Mivel lassan, de biztosan közeleg a szeptember, egyre kevesebb időm lesz az írásra. Ez az utolsó évem a gimiben, így elég nagy a dolgok tétje. Külön tanárok, vizsgák, érettségi - ami nem kevés felkészülést igényel.
A jelenlegi helyzetre még nem annyira érvényes ez a bejegyzés, viszont már most szeretném tisztázni. Az elkövetkezendő hetekben megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni magamból, megírni minimum három fejezetet. Arra kérnélek titeket  már most, hogy ha esetleg a későbbiekben késnek a részek, ne nehezteljetek rám. Imádom ezt a történetet, eszem ágában sincs abbahagyni, így ettől nem kell tartanotok. Mindig igyekezni fogok tartani a megígért dátumot - ahogyan azt eddig szerencsére mindig sikerült, sőt néha hamarabb is felkerültek az adott részek-  de én is csak ember vagyok, akinek az ideje véges.

Második körben pedig kérni szeretnék valamit. Pár héttel- inkább lassan hónappal- ezelőtt futótűzként terjedt a hír a blogokon, miszerint a google reader's megszűnik. Mivel a mai napig nem került erre sor, a bloglovin' így véleményem szerint elég feleslegessé vált. Szeretnék megkérni minden kedves olvasót, aki a bloglovin'-on követi a blogot, hogy ha ez nem jelent nagy gondot, és továbbra is szeretne velem tartani, az iratkozzon fel a rendszeres olvasók közé. Néhány nap múlva szeretném eltüntetni a bloglovin-os követő gombot, és egy olvasót sem szeretnék elveszíteni, hiszen mind egytől-egyig fontosak vagytok nekem. Ha nem működik, akkor természetesen kint hagyom - mint mondtam, senkit sem szeretnék elveszíteni - de nagyon megtisztelnétek vele, ha feliratkoznátok, és iszonyat hálás lennék érte! :) 

Nos, ennyit szerettem volna, további szép nyarat kívánok mindenkinek, élvezzétek ki még ezt a pár hetet! :)

Sok  puszi, Lily

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése