KRITIKÁK

1. Mely

Kinézet: Egyszerű és nagyszerű. Szép, rendezett a blogod. A betűtípusok is teljesen olvashatók. Semmi rosszat nem tudok írni. Csak egy aprócska jó tanácsom lenne: az oldalaknál a díjakat valahova a végére tenném helyére pedig a szereplőket vagy a fejezeteket tenném. Ez persze nem kötelező és a kinézet így is tökéletes, csak célszerűbb lenne.

Modulok: Minden megvan, ami kell és a sorrend is tökéletes. A rendszeres olvasókat célszerű lenne kivenni ,mert az meg fog szűnni. És itt egy kicsit variálhatnál a betűtípusokon, lehetne egy kicsivel díszesebb.

Sztori: Hűha nem nagyon tudok mit írni. Csak ámulok és bámulok. Olyan hihetetlenül jól fogalmazol, hogy azt még egy profi író is megirigyelné tőled. Sok könyvet olvastam, amiben az író nem fogalmazott ilyen jól mint te. A történet nagyon érdekes és örülök hogy nem Harry a főszereplő. Gratulálok a blogodhoz!


2. The Beauty of Silence
KINÉZET

Nos, a fejléc nagyon tetszik, de a lány kivágása néhol nem olyan jó, továbbá túl sok függőleges vonal van benne amit így nem lehet kivenni, mi is lenne pontosan. A másik, ami nagyon szemet ütött, a fejléc körüli - belső háttér - terület. Az egyik oldalon 1 cm, még a másikon sokkal nagyobb, és ez szerintem elég furcsán mutat. Továbbá ez a szürke szín szép, de alig bírtam el olvasva mi van, oda írva. Javaslom a feketét, vagy a kék sötétebb árnyalatait. A másik, ami engem zavar, hogy nincs chat - vagy csak én vagyok nagyon vak - Talán, az utolsó amibe még bele kötnék, hogy valamivel fel kellene dobni a blogot...- mondjuk a linkek színe legyen kék vagy tegyél ki képeket a modulsávba - 

TÖRTÉNETA történet nekem nagyon tetszik. Igaz van sok hasonló blog, és alap történet, de a fogalmazásod és a stílusod nagyon faldobja. Élvezhető. Felkelti az emberekben a kíváncsiságot, és arra kényszeríti őket, hogy olvassák, betűről betűre. Egyet kérek tőled. A vesszőkre figyelj oda, ez volt az egyetlen dolog ami nekem szemet ütött.
3. Delancy

Kinézet:
Egyszerű, de mégis meseszép.
A fejléced is gyönyörű, nem tudom, hogy te készítetted-e, de tetszik.
Betűtípusok, modulok is rendben vannak.
Háttér is passzol, sablon is.
Nem tudok belekötni semmibe, olyan szép.
Történet:
Be kell, hogy valljam, én már a prológusod olvasása után feliratkoztam.
Nagyon tetszik.
Volt, amikor a sorokat olvasva a szám egy "o" betűt formált.
Gyönyörűen fogalmazol.
Érdekes a történeted.
A blog összességében:
10/10


4. Tiara Cassie B.

Amikor megpillantottam a blogod, őszintén nem hittem a szememnek, hisz nagyon rég láttam olyan szép és igényes külsőt, mint amilyet a te történeted visel. A fejléc egyszerűen fantasztikus, a betűtípus egyszerűsége ellenére is különleges hatást ér el, a szereplők egymásbafolyó kivágása úgyszintén elnyerte a tetszésem. Ehhez a fenomenális fejléchez, gyönyörű, színben, betűtipusban, sablonban passzoló kinézet párosul, ami, merem feltételezni, a te műved, még ha a fejléc nem is. Az egész olyan egyszerű, mégis csodálatos, teljesen le vett a lábamról ! Hiába keresem, hogy mibe lehet belekötni, nem találok, mert lehetetlen. Maximum annyirra hívnám fel a figyelmed, hogy a bejegyzések elején az író megjegyzésed nem igazán olvasható, és, hogy egy nagyon pici színt vihetnél az egészbe, mert egy idő után, talán túl fekete-fehér, de mondom ezek olyan apróságok, hogy meg sem kell őket fogadnod, így is teljesen rendben van minden ! Őszintén gratulálok és további sok sikert kívánok Neked !
Elnézésedet kérem utólag is a rengeteg késésért és remélem egy kicsit hasznos volt a véleméyem !


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése