2013. október 1., kedd

KÖZÉRDEKŰ

Drága olvasóim!

Nem húznám sok mindennel az időt, csak néhány információval szeretnék szolgálni.

Először is, szeretném megköszönni az elmúlt pár nap díj áradatát, rengeteget jelent ez nekem, hatalmas ölelés és köszönet mindazoknak, akik érdemesnek tartottak erre!:) <3
A második, hogy szeretném megköszönni immáron 56 embernek, hogy követ engem, ezért is eszméletlenül hálás vagyok! <3
A harmadik dolog amire kitérnék inkább kérdés lenne. Nem elégedetlenkedni akarok, sajnáltatni magam, egyszerűen csak kikívánkozik ez belőlem. Nem tetszenek a részek? Mint mondtam, nem elégedetlenkedni akarok, nagyon hálás vagyok azokért, amiket tőletek kapok, viszont az, hogy a részekhez alig kapok visszajelzést, kissé elkeserít, ezt értem a pipákra és a kommentekre egyaránt. Nem dicshimnuszokat kérek, ha nem tetszett, azt is nyugodtan meg lehet mondani, és megpróbálom korrigálni a hibát. Alig akadt szabadidőm, azt mégis örömmel fordítom az írásra, és kicsit lehangoló, amikor alig jelez vissza valaki, hogy ez éppen jó volt-e, vagy rossz. Na mindegy, rá is térek a negyedik pontra, ne haragudjatok, de ezt ki kellett írnom magamból. :) Azoknak az embereknek, akik mindig kommentelnek viszont óriási köszönettel tartozom, nem tudjátok elhinni, mekkora erőt adnak nekem a szavaitok/pipáitok! :) <3 ( Tényleg ne vegyétek magatokra, egyszerűen csak ki kellett ezt magamból írnom.:) ) 
A negyedik, talán legfontosabb pont - már akinek- hogy a blog egy ideig szünetel. Nem , nincs ihlethiány, lelki válság, semmi ilyesmi. Egyszerűen arról van szó, hogy végzős év kapcsán elég sok vizsgám van, és bő két hét múlva érettségizem, ami elég komoly felkészülést igényel. Mondhatni éjjelem- nappalom a tanulásról szól. Remélem megértitek ezt.
A legközelebbi rész október 20. körül várható.

Még egyszer köszönök mindent,

Puszi, Lily

4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Jó tanulást! Szurkolok, hogy átmenj! :) xx, Anett

    VálaszTörlés
  3. Sok sikert az érettségihez, várunk vissza.:)

    VálaszTörlés
  4. Drágák vagytok lányok, utólag is nagyon szépen köszönöm! :) <3

    VálaszTörlés